TECHNICAL SERVICES DEPARTMENT
A-H. I.Iewisg B.E’lg-’ Comg., M.I-C.E., F.I.MunIEo' Dil‘ector

DACORUM DISTRICT COUNCIL,
CIVIC CENTRE, HFEMEL HEMPSTEAD, HERTS. HF1l 1lUE

Messrs. A. J. Harry & Co., T.P, Ref: .o H2448/79D
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5 Stephyns Chambers,
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HEMEL HEMPSTEAD, Herts.
Dear Sir,

Your application dated .Sth Qatobary. 7% ....s has been considered
under the provisions of Section 53 of the Town and Country Flanning
Act, 1971, to determine whether planning permission is required in

regpect of :
Change of use ofipremises occupied by:

Sidal Aluminium Ltg,,
at: Maylands Avenue,
HEMEL HEMPSTEAD,
Herts.
by Metro Sound Manufacturing Co. Ltd., as set out in your letter
from General to Light Industry and Warehouse.

You are hereby given notice that the proposals set out therein

do

constitute development within the meaning of the said Act,

(b) do not require the permission of the Local Planning Authority.

The grounds for this determination are as follows: |

. Planning permission not required - within Class III Schedule I
to Article 3 of the Town and Country Planning General Development
Order 1977. :

Yours faithfully, %/"’ﬁ:——-;_?_

Dated 2.&%..o..i“;b.e.r.’..1m.. [ A X NN NN ENNERNSJSNNMNHESNENHYEINRH-N;NNDNHJ:]J
Director of Technical Services.

T/S. D.14% (Rev)
(See notes on reverse},



NOTES

(1) Any person who desires to appeal -

(a) against a determination of a local planning
authority under Sectiom 53 of the Act; or

(b) on the failure of a local planning authority
to give notice of their decision or determination
or of the reference of the application to the
Secretary of State,

shall give notice of appeal to the Secretary of State within six
months of notice of the decision or determination or of the expiry
of the appropriate period allowed under Article 7 (6),of the

Town and Country Planning General Development Order 1977 for giving
such notice (i.e. 8 weeks from date of receipt of application by
local Planning Authority), as the case may be, or such longer period
as the Secretary of State may at any time allow. The notice shall
be given in writing, addressed to The Secretary of State for the
Environment, Tollgate House, Houlton Street, BRISTOL BS2 9DJ.

(2) Such person shall also furnish to the Secretary of State a
copy of the following documents:-

(i) the application
(ii) all relevant plans, drawings, particulars and documents
submitted with the application;
(iii) the notice of the decision or determination, if any;
(iv) all other relevant correspondence with any local planning
authority.



